Условия за Ползване

Условията за използване на сайта “Smartdirect.bg” са както следва:
1) Използването на “Smartdirect.bg” означава, че автоматично Вие се съгласявате с условията за използване на уеб сайта.
2) “Смарт Директ” си запазва правото да променя условията във всеки един момент, като те стават активни в момента на тяхното публикуване.
3) “Смарт Директ” си запазва правото да променя дизайна, конструкцията и всичко в уеб сайта, както и да променя, изтрива и добавя нови продукти.
4) При регистрация Вие сами решавате дали желаете да Ви бъдат изпращани електронни писма / имейли с настоящи или бъдещи оферти.
5) Всички IP адреси на потребителите се записват автоматично поради мерки за сигурност.
6) “Smartdirect.bg” може да съдържа реклами и линкове към други уеб сайтове, като не носи отговорност за тяхното съдържание и ползване.
7) При извършена покупка от “Smartdirect.bg” , Вие се задължавате да заплатите поръчаната от Вас стока при доставката и / наложен платеж / или предварително при банков превод и пощенски запис. Ако желаете да се откажете от поръчката – Би следвало да се откажете с  имейл, телефон или чрез формата за контакт.
8) За предоставяне на неверни данни – потребителят носи отговорността за тях.
9) За всички останали въпроси, неупоментаи в тази секция се прилага Българското Законодателство.
При възникнали въпроси от Ваша страна, моля не се колебайте да се свържете с нас за съдействие

 

Поръчка

Предлаганите в онлайн магазин www.smartdirect.bg продукти са класифицирани по своя вид /производител , модел, тип т.н./, като е поместена основна информация и снимка за всеки отделен продукт и са указани възможните размери на продукта, техбнически характеристики, както и неговата цена.
Указаната цена на отделната стока е за 1 брой, без включена в тази стойност цена на доставката. Посочените цени в сайта са пепоръчаната от производителя (RRP), и ценатa на която се продава от smartdirect.bg, която в повечето случаи е по-ниска от препоръчната от производителя.
Поръчването на определена стока става чрез натискане на бутона “Купи” в офертата на желаната стока. Действието представлява волеизявление, което обвързва със силата на договора клиента и “Smartdirect.bg”, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗППТ).
Клиентът посочва основните параметри на желания от него продукт, съгласно представените опции и вида на стоката .
При поръчката клиентът задължително посочва точен адрес или офис на Еконт Експрес и телефон, на който е възможно да се установи връзка с клиента за потвърждаване на поръчката и за срока на доставка.
Посочването на неверен/сгрешен адрес и/или телефон прави поръчката невалидна и тя не обвързва “Smartdirect.bg” със задължението за изпълнение на доставката.
След получаване на поръчката, се извършва проверка на посочения телефон за валидността и чрез потвърждаване на поръчката и адреса, на който да бъде доставена стоката.
Допълнително може да поръчате и на нашият телефон за поръчки и въпроси 088 5 008735

 

Връщане и замяна

Всички стоки в онлайн магазина, имат 14 дневен гаранционен срок. В случаи на рекламации, моля използвайте формата за контакт за да ги отправите към нас.
Необходимо е да изпратите референтният номер на поръчката, който се получава след като поръчката е завършена. В процеса на този 14 дневен гаранционен период имате право да замените или върнете продукта, като в случай на връщане, ще Ви бъде възстановена сумата за продукта без куриерските разходи. Куриерските разходи са за сметка на клиента.
В случай на замяна на продукта с друг, сумата по куриерските разходи е за сметка на клиента.
Общи условия на гаранцията: Имате право да върнете продукта ако не сте доволни от покупката или има дефекти /в редки случаи/. При връщане на продукта към нас, той трябва да е в оригиналният вид, както е закупен – с етикети и всички артикули, които вървят към него, бележка/ разписка, издадена от куриер, както и фактурата, приложена от Smartdirect (ако има такава). Продуктите не трябва да са влизали в употреба през този гаранционен период..

Доставка

  • Стойноста на доставката за цялата страна е ориентировачна от 7.50 лв и е максималната цена, която бихте платили за поръчка. В повечето случаи стойноста на доставката до офис на Еконт е по-ниска. Smartdierct.bg не събира такси за доставка. Стойноста на доставката се заплаща от получателя към Еконт Експрес. Сроковете за доставка са  1-5 работни дни в зависимост от населеното място.