Показване на 1–18 от 20 резултата

Смарт Лед лента Sonoff L2-5М- WIFI- Bluetooth

Original price was: 89.00лв..Current price is: 59.99лв..

Sonoff B02-F-ST64 WiFi LED крушка, интелигентна крушка E27

Original price was: 29.90лв..Current price is: 26.90лв..

Безжична WI-FI+RF 433MHz Фасунга E27 SONOFF Slampher R2

Original price was: 48.00лв..Current price is: 36.90лв..

Смарт осветление, e първото с което започва изграждането на умен дом

Интелигентните светлини са едно от най-популярните интелигентни устройства. Това е основателно, тъй като те ви позволяват да контролирате осветлението си; включването или изключването им, промяна на интензивността или дори цвета им, като използвате само гласа си чрез интелигентни високоговорители като Amazon Alexa или Google Home.Освен че ги управлявате с гласа си, можете да ги контролирате и дистанционно, като използвате приложения на смартфони или системи за домашна автоматизация.

Интелигентните превключватели заместват стандартния ключ за осветление с такъв, който има всички предимства, които интелигентното осветление може да предложи. Те ви позволяват да използвате крушките, които вече имате, и като цяло да издържат по-дълго – въпреки че може да струват повече пари и да изисква електротехник да ги инсталира.

Интелигентните крушки са лесни за инсталиране и на практика са същите като подмяната на крушка – колко хора са необходими за смяна на крушка.

Интелигентното лентово осветление е дълга лента от LED светлини, която може да се позиционира там, където е необходимо. Например използването на интелигентно осветление като интелигентна светлинна лента във вашата кухня, разположено под кухненските ви шкафове, е чудесен начин да озарите стаята. Можете да ги включвате и изключвате лесно и да ги приспособите специално за вашите нужди, т.е. интензивност или цвят. Това ви позволява да имате осветление на задачите, когато кълцате или изпълнявате задачи в кухнята си.