fbpx
Интелигентна сигурност

В ерата на технологиите има много нови начини да включите интелигентни системи във вашия дом, независимо дали ще ви помагат да спестявате пари от сметки за енергия или добавяте сигурност.

Ip camera

Камери за сигурност

Охранителните камери винаги са изпреварвали времето си и едно от първите неща, които обикновено бихте направили, когато желаете да подсигурите вашият дом.  Те обаче са се променили драстично през годините и новата технология означава, че имате HD 24-часов поток на живо, който е достъпен за гледане на всички мобилни устройства чрез приложение.

Което означава, че независимо къде се намирате, винаги можете да държите  имота си под наблюдение в реално време. Новата интелигентна технология също означава, че ще бъдете предупредени, когато се открие подозрителна дейност, което означава, че можете да предприемете действие незабавно

Не би ли било хубаво да можете да проверите децата след училище? Следете дома си, когато сте далеч в командировка. Отблъсквайте натрапниците с всевиждаща камера за наблюдение от външната страна на вашия дом. Проверете кой звъни на врата, без да отидете до нея? Всичко това става възможно с интелигентните системи за сигурност.

Умни сензори

Една от най-новите интелигентни функции за сигурност са сензорите за врати и прозорци. С тяхна помощ , винаги ще сте информирани дали имате отворена врата или прозорец. Получавате съобщение в реално време при отваряне на врата или прозорец. В комбинация с умната камера виждате какво случва.


Забравете за дните в които се чудите дали сте затворили прозорците или сте заключили вратата. С датчиците за дим и наводнение, няма да останете неприятно изненадани, и ще защитите живота и жилището си от неприятни събития. Отдайте се на ежедневните си занимания и с един клик през смартфон може да успокоите умът си .

Контролирайте и защитавайте дома си отвсякъде

С нашето опростено приложение домът никога не е далеч. Използвайте го за да получавате сигнали със снимки или видеоклипове, когато децата се върнат от училище,и незабавно да бъдете уведомени, ако бъдат открити изтичане на газ, дим, CO или вода-всичко от вашия телефон или таблет.

Умна домашна сигуност

Управлявайте дома от телефона си

Взаимодействайте с дома си, където и да сте:

  •  Управлявайте вашата система за сигурност, брави, камери, светлини и др
  •  Получавайте сигнали за движение и сигурност директно на телефона си
  •  Вижте и говорете с посетителите чрез камерите си чрез приложението
Направи си сам

Интелигентна Сигурност

Ако желаш да инсталираш сам

Нашите системи са проектирани да бъдат удобни за потребителя и да опростяват сигурността. Дори и да сте избрали самостоятелно инсталиране, ние пак ще ви помогнем да ги настроите.

Пълна персонализация,
на вашата инсталация

Ако изграждате вашата умна къща или не може да осъществите вашият умен дом, ние сме насреща. Ние от SmarDirect може да осъществим вашият мечтан умен дом. Заяви безплатна консултация и оглед.

Заяви безплатен оглед и консултация +359 885 008 735​

Shopping cart
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Start typing to see products you are looking for.