fbpx

Умно Осветление

Начало » Умно Осветление

КАКВО Е УМНО ОСВЕТЛЕНИЕ ?

Интелигентното осветление ви позволява да управлявате светлините си от вашия смартфон. В зависимост от вида на интелигентната светлина, която имате, можете да промените тона или цвета на крушката, да приглушите светлините или да изключите няколко светлини едновременно.

С някои интелигентни системи за осветление, можете също да използвате други интелигентни устройства, за да управлявате автоматично осветлението си. Като получаване на интелигентни сензори за включване и изключване на светлините, когато се премествате или излизате от стая.

КАК РАБОТИ ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ?

Интелигентното осветление работи чрез свързване към хъб, който е включен към вашия интернет рутер или директно към рутера. Интелигентният хъб по същество действа като мост между светлините във вашия дом и приложението на телефона ви. Така че, докато вашият WiFi работи у дома – и имате интернет, където и да сте – можете да управлявате светлините си дистанционно. Можете също да управлявате интелигентното си осветление с помощта на гласов контрол с Amazon Alexa или Google Assistant

Смарт Осветление

КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА НА ИНТЕЛИГЕНТНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ?

Лесен контрол

С интелигентното осветление можете да настроите  вашите светлини точно както искате от където и да сте. Или използвайте приложението, за да зададете графици, така че да се включват и изключват по график.

Пестене на енергия

Вашето приложение винаги ще ви казва дали сте оставили включени светлини – тогава можете да ги изключите, ако е необходимо.

Спокойствие

Има някои страхотни функции за интелигентно осветление за сигурност. Например, можете да активирате режим, който включва и изключва светлините по произволен модел, когато сте далеч. Така ще изглежда, че домът ви в обитаем.

КОЛКО СТРУВА ИНТЕЛИГЕНТНАТА ОСВЕТИТЕЛНА СИСТЕМА?

Цената на интелигентното осветление, е строго индивидуална спрямо големината на жилището и  вашите желания.

Умното осветление по -добро ли е от традиционното?

Въпреки че интелигентното осветление струва повече предварително, в дългосрочен план това ще ви помогне да спестите. Интелигентните светлини изискват 5 пъти по -малко енергия от стандартните халогенни крушки, докато възможността да намалите осветлението може да ви помогне да намалите още повече сметките си за енергия. И разбира се, колкото по-малко енергия използват вашите светлини, толкова по-благоприятно е за околната среда.

Освен че е енергийно ефективно, интелигентното осветление има много повече функционалност от традиционното осветление, особено когато започнете да свързвате светлините си с други интелигентни устройства.

Няма съмнение, че повечето домове на бъдещето ще бъдат осветени с интелигентни системи за осветление. Така че защо да не започнете сега?

Проверете нашия уебсайт за задълбочен поглед върху всички устройства за интелигентен дом и всички начини, по които можете да накарате дома си да работи около вас!

Направи си сам

УМНО ОСВЕТЛЕНИЕ

Ако желаш да инсталираш сам

Нашите системи са проектирани да бъдат удобни за потребителя и да опростяват сигурността. Дори и да сте избрали самостоятелно инсталиране, ние пак ще ви помогнем да ги настроите.

Пълна персонализация,
на вашата инсталация

Ако изграждате вашата умна къща или не може да направите вашият умен дом, ние сме насреща. Ние от Smart Direct може да осъществим вашият мечтан умен дом. Заяви безплатна консултация и оглед.

Заяви безплатен оглед и консултация +359 885 008 735

Shopping cart
Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето преживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки.
Start typing to see products you are looking for.